Menu's zijn verkrijgbaar vanaf 10 personen, we vragen om te kiezen uit 1 menu of receptie per gezelschap.
De drankformule komt op 19€/persoon voor 2 uur en bevat: aperitief, aangepaste wijnen, water en een koffie of thee.
Het privé feestzaaltje heeft een maximum capaciteit van 25 personen. Vanaf 20 personen hebt u de zaal privé tot uw beschikking
Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren op het nummer 03/488.31.23 of via onderstaande knop.
De drankformule komt op 19€/persoon voor 2 uur en bevat: aperitief, aangepaste wijnen, water en een koffie of thee.
Het privé feestzaaltje heeft een maximum capaciteit van 25 personen. Vanaf 20 personen hebt u de zaal privé tot uw beschikking
Voor verdere vragen kan u ons steeds contacteren op het nummer 03/488.31.23 of via onderstaande knop.
RECEPTIES
12u, 35€/persoon Drank à volonté (exl. sterke dranken) Tafel hapjes Mini soepje van de chef Tarte flambée (scampi, zalm, spek, geitenkaas) Ijspraline |
22u, 38€/persoon Drank à volonté (exl. sterke dranken) Tafel hapjes Mini soepje Tarte flambée (scampi, zalm, spek, geitenkaas) Bordje van de chef Dessertje |
32u, 49€/persoon Drank à volonté (exl. sterke dranken) Soepje Tarte flambée (scampi, zalm, spek, geitenkaas) Oesters en coquilles Bordje van de chef Dessert buffet |
Menu 1
35€/persoon
Soepje van de dag of kaaskroket
Tarte flambée to share naar keuze
Dessertje van de chef
Soepje van de dag of kaaskroket
Tarte flambée to share naar keuze
Dessertje van de chef
Menu 2
42€/persoon
Een zwezerikkroketje met rucola en dragonmayonnaise
Vis van de dag met seizoensgroenten en Puree
Dessertje van de chef
Een zwezerikkroketje met rucola en dragonmayonnaise
Vis van de dag met seizoensgroenten en Puree
Dessertje van de chef
Menu 3
49€/persoon
Carpaccio van runds met rucola en parmezaan
Kabeljauwfilet met beurré blanc, gekonfijte venkel en aardappelpuree
Of filet pure met saus naar keuze
Dessertje van de chef
Carpaccio van runds met rucola en parmezaan
Kabeljauwfilet met beurré blanc, gekonfijte venkel en aardappelpuree
Of filet pure met saus naar keuze
Dessertje van de chef
Menu 4
39€/persoon
Vers gepaneerde wijting beignets met tartaar en een slaatje
Varkenshaasje met seizoensgroenten, een vleessausje en kroketten
Dessertje van de chef
Vers gepaneerde wijting beignets met tartaar en een slaatje
Varkenshaasje met seizoensgroenten, een vleessausje en kroketten
Dessertje van de chef